Semnează mesajul de solidaritate cu victimele terorismului din lumea întreagă

Victimele de la Paris sunt victimele aceloraşi criminali care au semănat teroare în Ankara, Beirut, în Siria şi Iraq. O teroare pe care o respingem drastic şi o condamnăm.

Ştim că mii de oameni încearcă să scape tocmai de această teroare. Şi sirienii fug tot de astfel de acte de război, cum sunt atacurile oribile asupra parizienilor.

Astăzi vrem să ne exprimăm compasiunea profundă şi sprijinul pentru cei care au suferit teroarea la Paris. Astăzi vrem să ne exprimăm solidaritatea cu toate victimele Statului Islamic.

Astăzi este ziua în care susţinem valorile noastre de pace, democraţie şi solidaritate şi vrem să extindem aceste valori şi asupra celor care vin la noi fugind de aceeaşi teroare pe care am văzut-o la noi acasă vineri seară.

Valorile noastre trebuie să fie cu atât mai curajoase cu cât suntem şi noi loviţi de teroare. Terorismul poate face victime din rândul europenilor, dar nu ne poate distruge valorile. Statul Islamic poate face victime din rândul sirienilor, dar nu ne poate distruge solidaritatea. Haideţi să rămânem, cu curaj şi fermitate, solidari cu parizienii şi haideţi să ne extindem valorile şi solidaritatea către toate victimele terorismului.

11 semnături
Ne ajuți să strângem 500 de semnături?

Ca europeni suntem şocaţi, întristaţi şi profund îndoliaţi după atacurile teroriste de la Paris. Suntem solidari cu familiile, prietenii şi apropriaţii victimelor.

Dorim să exprimăm aceeaşi solidaritate cu toate victimele Statului Islamic din întreaga lume, inclusiv cele din Ankara, Beirut, Siria şi Irak şi cu toţi refugiaţii forţaţi să fugă de la casele lor pentru a scăpa exact de aceeaşi teroare care a lovit şi Parisul.

Astăzi suntem uniţi pentru pace. Suntem uniţi pentru liberté, égalité, fraternité.

UPDATE: anunțul a fost publicat în ziarul Le Monde

Vrei să semnezi?

Cei mai recenţi susţinători

connect

get updates