Expunem colaboratorii Holzindustrie Schweighofer

Din ce în ce mai multe magazine din UE renunță la comercializarea lemnului provenit de la Holzindustrie Schweighofer. În Austria, magazinele SPAR și OBI au renunțat deja la comercializarea oricărui produs de lemn care nu este certificat FSC-CoC. Decizia lor vine în contextul în care legislația europeană conține sancțiuni dure nu doar pentru exploatarea ilegală a lemnului ci și pentru comercializarea produselor de lemn de proveniență ilegală.

Așa că, sâmbătă ne întâlnim pentru a expune magazinele din România care colaborează cu austriecii de la Schweighofer și comercializează lemn tăiat ilegal. Dăm vestea la cât mai multă lume și împreună punem presiune publică pe magazine.

Vino și tu cu noi sâmbătă, 26 noiembrie 2016! Ne întâlnim la ora 12, în incinta La Casa Pane din interiorul gării Cluj-Napoca. Indicații de orientare aici https://goo.gl/maps/LNDNDV8JDXu

De acolo vom pleca către Dedeman, unde vom împărți fluturași. Vom continua apoi plimbarea către magazinele Leroy Merlin, unul pe Calea Turzii și celălalt de pe Aurel Vlaicu și terminăm cu Arabesque de pe Calea Florești.

4 participanţi

Vii și tu să expunem împreună colaboratorii Schweighofer?

CÂND
November 26, 2016 at 12pm - 2pm
UNDE
La Casa Pane
Piața Gării 1-3
Cluj Napoca, Cluj 400000
Romania
Indicaţii pe Google Map
CONTACT
echipa de-clic.ro ·

connect

get updates